Categories
Новини

Здобути медичну освіту в Німеччині

Медична освіта в Німеччині – мрія багатьох майбутніх спеціалістів, адже саме там можна отримати багато цінних знань. Ось чому з кожним роком медична освіта в Німеччині для українців стає все більш популярною. Ця заповітна мрія не просто гарантує можливість опанувати безцінний досвід, а й надалі реалізувати себе як професійні працівники медичної сфери.

Правила вступу до ВНЗ країн Європи залежать від різних факторів. Так, наприклад, у Німеччині процедура залежить від кількості пройдених семестрів в університетах нашої країни тощо. При цьому головною умовою для вступу до німецького університету прийнято вважати відмінне знання мови, яка має бути на рівні від B2 і до С2. вступити до університету для отримання профільної медичної освіти, компанія Manus Medicus з радістю надасть професійну допомогу та підтримку на всіх стадіях підготовки.

Переваги, які отримує кожен клієнт MANUS MEDICUS Group

У процесі підготовки до подальшого вступу працівники рекрутингової агенції надають допомогу:

  • щодо оцінки шансів кандидата на вступ на факультет;
  • знайомлять учасників програми з усіма важливими моментами для зарахування українців;
  • допомагають у збиранні пакета документів;допомагають у збиранні пакета документів;
  • надсилають документацію, оформлену згідно з усіма заявленими вимогами німецького законодавства.

Основна перевага MANUS MEDICUS – універсальний підхід. Співробітники компанії працюють навіть із абітурієнтами, які володіють німецькою мовою на недостатньому рівні. Це можливо завдяки мовній школі Lingua Medicus, вчитися в якій можна відриву від основної роботи дистанційно з будь-якої точки світу.

Не гайте часу і здійсніть свою мрію про здобуття середньої або вищої освіти в Німеччині вже зараз. З Манус груп можна вступити до кращого університету без зайвого клопоту та головного болю. На рахунку компанії вже сотні успішних учнів, які втілили свої бажання в реальність і вже здобувають якісну медичну освіту в одній з найрозвиненіших країн Європи.

Дзвоніть за телефонами, вказаними на сайті компанії, або пишіть на електронну пошту MANUS MEDICUS Group у зручний для вас час.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Последние записи