Categories
Новини

Незважаючи на карантин, будівництво доріг в Україні буде продовжено

Незважаючи на чинний карантин, навіть у секвестрі бюджету на 2020 рік передбачені кошти на будівництво доріг, наприклад, у Львівській області. А це означає, що для будівництва доріг потрібно багато професійної спецтехніки. При будівництві нових транспортних магістралей, мостів, естакад використовуються такі будівельно-дорожні машини, як асфальтоукладальники, екскаватори, фронтальні навантажувачі, автокрани, автобетонозмішувачі, автобетононасоси, самоскиди. Враховуючи, що це все вантажна автотехніка, що працює на дизельному паливі, то для дозаправки таких автомобілів добре мати в розпорядженні автопаливозаправники, щоб оперативно доставляти паливо, а також вести його ретельний облік при роздачі на автомобілі, що працюють.

Одним з найважливіших видів сировини, що використовується при будівництві доріг, мостів та будівель, є бетон. Багато кубометрів бетонної суміші використовують, щоб побудувати якісні сучасні транспортні магістралі, за допомогою бетону фіксують цегляну кладку при зведенні багатоповерхових будівель. Саме бетон відповідає за надійність об’єктів, що зводяться. Бетон як сировина – це дуже специфічний та примхливий матеріал зі своїми особливостями транспортування, зберігання та використання: під час роботи він повинен залишатися рідким та зберігати свої ідеально однорідні характеристики, а вже потім при використанні він застигає та фіксує будівельні конструкції. Щоб зробити доставку від виробника багатьох кубометрів бетону в ідеально однорідному стані на будівництво, на будівельному об’єкті повинна бути використана така дорожня спецтехніка, як автобетонозмішувачі.
Автобетонозмішувач ще часто називають автоміксером, так як візуально принцип його роботи нагадує роботу міксера на кухні. Під час транспортування бетону всередині барабана змішувача, встановленого на вантажне шасі, лопаті всередині постійно обертають і перекидають бетонну суміш. Таке постійне перебування в русі не дозволяє бетонній суміші застигнути або утворити грудки, які при використанні стануть перешкодою для якісного виконання робіт. Якщо для транспортування та перемішування бетону вам потрібна така дорожньо-будівельна техніка, купити один або замовити відразу партію автобетонозмішувачів IMER ви можете на Заводі спецтехніки.

Вартість готового автобетонозмішувача залежить від наступних складових.

Ціна базового вантажного шасі, на вартість якого, у свою чергу, впливають такі фактори, як торгова марка та країна походження вантажного шасі, потужність двигуна та екологічний стандарт двигуна, колісна формула. Вибір вантажного шасі роблять за його вантажопідйомністю (або повною масою), величиною міжколісної бази та габаритами платформи. Якщо як базові вибирають західні або азіатські іномарки, то для обертання барабана міксера достатньо використовувати двигун самого шасі. Коли ж вибирають як базові такі автомобілі автопрому країн колишнього СНД, як КрАЗ, МАЗ, КамАЗ, то для безвідмовної роботи міксерів IMER потрібно додатково встановити автономний привід для забезпечення обертання барабана.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Последние записи