Categories
Новини

Чим відрізняється екстрене та комплексне лікування наркоманії.

2019 року в Україні на офіційному державному обліку стояло близько 72 тисяч наркозалежних. Ще кілька сотень тисяч людей регулярно вживають наркотичні речовини різних видів. За статистикою, близько півмільйона українців пробували їх хоча б один раз у житті. І якщо для когось одним прийомом все і закінчилося, то приблизно 50% людей звикли до згубної звички, позбутися якої в результаті можна тільки за допомогою професіоналів.

Лікування наркоманії у Києві https://privat-klinika.com.ua/lechenie-narkomaniy в «Приват клініці» – це комплексний курс, який включає детоксикацію, психологічну корекцію та ресоціалізацію. Після звернення фахівці проводять консультацію із залежним та його родичами, нарколог складає програму лікування в стаціонарі або вдома. Спочатку лікарі застосовують екстрені заходи реагування, плавно переходячи до планового комплексу.

Екстрене лікування наркоманії

Перший етап – екстрена медична допомога при передозуванні та ламанні. У цьому випадку може знадобитися вилуження плазми, підключення до кисневого апарату, очищення шлунково-кишкового тракту, а також плазмаферез крові.

Після детоксикації лікар призначає відновну терапію для нейтралізації ферментів, зменшення болю та покращення психоемоційного стану. Ця терапія проводиться виключно у стаціонарі.

Комплексний підхід до лікування наркоманії

Залежність – це як фізична, а й психологічна проблема. Тому одразу за першим етапом має розпочинатися комплексна програма реабілітації. Фахівці наркоцентру «Приват клініка» використовують лише науково доведені підходи та методики.

  • Психотерапевтична корекція. Лікування наркоманії без бажання залежного – малоефективне, тому психолог допоможе хворому усвідомити масштаб проблеми та захотіти позбутися її.
  • Діагностика. Медичне обстеження, збирання анамнезу та токсикологічна імунохімія.
  • Повний детокс. На цьому етапі організм очищають від продуктів розпаду наркотиків, метаболітів, токсинів та шлаків.
  • Звільнення від абстинентного синдрому (ломки) фізіотерапевтичними, медикаментозними та психотерапевтичними методами.
  • Корекція психологічної потреби у наркотиках. Апаратна та психотерапевтична корекція психологічних проблем та блокування опіатних рецепторів.
  • Реабілітація із групами підтримки.

«Приват клініка» – це один із найкращих наркологічних центрів в Україні. Наркологи та психотерапевти застосовують індивідуальний підхід, прогресивні методики та препарати. У клініці можна вилікувати метадонову, марихуанову, героїнову, амфетамінову, опіумну залежність, а також пристрасть до спайс та солей. Ціна лікування наркоманії залежить від застосовуваних препаратів та складності ситуації. Також центр забезпечує всебічну подальшу ресоціалізацію у групах взаємодопомоги. Це шлях, який допоміг тисячам українців повернутись до нормального життя!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Последние записи