Categories
Новини

Чим приватний будинок кращий за квартиру

У квартирі ви ніколи не отримаєте таку кількість кисню, яку ви отримаєте за містом: річка, ліс, гриби-ягоди, рослини на ділянці (своєї території). Роби, що хочеш: стрибай, бігай і т.д.

Gриватний будинок в умовах карантину (COVID-19)

Зараз це дуже актуально, оскільки всі сидять і чекають, як тільки знімуть карантин, все абсолютно все, захочуть відразу будуватися. У цій статті ми поговоримо про принади заміського життя. Ця тема зараз дуже актуальна під час самоізоляції. Тому розглянемо плюси заміського життя. Поїхали.

Простір та можливість дихати свіжим повітрям

Сьогодні багато хто починає розуміти всі принади заміського життя, як же класно і круто мати свій власний будинок і заміську ділянку землі. Якось поживши у своєму заміському будинку, ви вже не захочете повертатись квартиру. Жити у чотирьох стінах у квартирі, не маючи можливості вийти на вулицю.

Топ-5 плюсів життя у заміському будинку

  • Вартість. Заміські нерухомості з ділянкою разом дуже часто набагато дешевші за квартири. Додатковим плюсом є те, що ви так само можете доглядати свій сад, мати свій город.
  • Свіже повітря. У квартирі ви ніколи не отримаєте таку кількість кисню, яку ви отримаєте за містом. Звичайно в квартирі цього всього немає і немає можливості насолодитися цим. Тому за містом свіже повітря набагато чистіше, ніж у квартирі, і є можливість смажити шашлики, діти можуть гуляти, не побоюючись того, що у дворі їздять машини.
  • Сусіди. Відсутність проблемних сусідів. Природно, на своїй території тепер можна комфортно почуватися. Тепер думати про те, що вас турбуватимуть різного роду звуки своїх сусідів. Крім того, Ви самі зможете проводити досить гучні заходи своєї території. Сонце (вітамін D)
  • Тварини. Всі види тварин, які вам захочеться, можна утримувати та вирощувати: кішки, собаки, птиці тощо.
  • Дизайн. Можна розробити будь-який дизайн вашого житла. Тобто будь-який інтер’єр, екстер’єр, що не можна зробити природно у квартирі. Купують квартиру завжди вже з готовим плануванням. Єдине що ви можете вибрати – це кольори шпалер, фарби, плитки і т. д. Загалом можете робити все, що захочете: будь-який фасад, внутрішнє оздоблення, технологію, побудувати винний будинок, каркасний будинок, брус фахверк. Все залежить лише від вашого бажання.

Ми докладно розписали чому будинок краще за квартиру, особливо зараз, коли тема самоізоляції набирає обертів. Якщо ви хочете будувати собі заміський будинок, неважливо дачний чи житловий, можете звернутися до нашої компанії за консультацією.

Терміни виготовлення будівництва заміського будинку

Дачні будинки та таунхауси набирають популярність і на даний момент ми маємо 8 замовлень, які ми виконуємо паралельно. Будівництво двоповерхового дачного будинку – це два тижні (14 днів, Карл!)! Тому якщо ви зараз замовляєте собі будинок, то вже за два тижні (максимум через місяць), ви можете вже спокійно переїхати на власну дачу. Прогнози економістів не радують, тому рекомендуємо не сидіти у квартирі та зайнятися проектуванням та будівництвом будинку прямо зараз.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Последние записи